:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Nov 7, 2011

selamat hari raya QURBAN semua!!!

www.tips-fb.com

salam readers digest!~

hello november!!!

eh! apa daa lambat!

biarlah..... bulan bicara sendiri... EHHH!
=.='
hello hye bloggers semua!!
>_<

sebelum lagi terlambat la kan,
tieha nak ucapkan:
selamat menyambut hari raya QURBAN kepada semua!
^_^
semoga ibadah kiter dipenuhi dengan pengorbanan ikhlas dari hati hanya untukNYA~
tahun ni keluarga tieha takde amik bahagian pun dalam qurban nie,
mungkin ade rezeki lebih tahun depan, insyaALLAH~

apa-apa pun, yang wajib raya haji,

meriah dan sangat meriah dengan daging lah kan semua!
maka kenalah berjaga-jaga kang takut naik darah tinggi plak ha ye semua~
hehee!

sangat seronok raya haji nie dapat berada kat umah sendiri lagi bersama keluarga tersayang~
*rumahku.syurgaku.keluargaku.nyawaku*

setelah penat kan pergi batu pahat jejalan ke ayer hitam lintas muo, ntah mane-mane lagi ha 4-5 nov aritu, fuhh! selamat sampai umah di KT pagi buta 6 nov!
semalam beraya kat umah la pun!
arini,
duk umah jugak! ehehe!
^_^

*sangat seronok jumpa sedare mara bila beraya ni kan kawan???*

sangat best tengok teman-teman beraye haji bergambar kenangan!
nah, siapa kata raya haji tak best???
raya haji lah kena sambut lebih dari raya aidilfitri kan???
maka beraya lah dengan meriah ingat yang tersayang!
^_^

salam beraya semua!!!!

***********
fuhhh!
taip lelaju macam ni tika mood blogging menurun memang tak berapa nak best rupanya, tapi takpelah!
ehe.


tieha tak cuti pun sebenarnya kawan-kawan!
tapi sengal je nak balik jugak! ehe! selasa ni kenalah masuk penjara kolej balik ha!
oke, pencarian jurnal maseh berterusan pun!
atoiiii!!!!!
@_@

PINKPINKPINK me:
nak kongsi ni,

" alangkah mulianya hati yang sedih tetapi dapat menyanyikan lagu kegembiraan bersama hati-hati yang gembira "
~khalil gibran~

p/s: hati, jangan bersedih lagi! gembirakan mereka disisimu dengan senyum dan tawamu!


30 contengan readers:

Ku Azhar said...

slmt ari raya!!!!!! :) dpt mkn lemang x ari nie?

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

atoii Ku Azhar!! tak pun! ketupat je arini!!! haishhh!! =.='

Rosalia said...

tak dpt korban tak pe. nty ada rezeki buat la ye :) mkn sedap tu share la sikit.hihih

Saiazuan said...

hehe lmbtnye wish.. :D

da abis mknan (rendang ketupat) kat umah? hehe

~pinkylixi0uz~ said...

selamat hari raye aidiladha dear!
+_-
hepi2 n no stress at all k!

| cik azeya | said...

selamat hari raye dear,

=)

Idzanfashila said...

selamat hari raya aidiladha tieha. :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ehehe! kan Rosalia!! insyaALLAH kalu ade rezeki taun depan~ :) makan lebih takde.. tak beraya mana tieha~ huhuu..

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

atoii! Saiazuan!! mmg lmbt pun!! ha. ade lagi zuan! sbb baru buat td! ahaha! meh meh! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

dear ~pinkylixi0uz~!! thanx! same goes to u!

i'll try dear!! seems hard! =.='

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

hye | cik azeya |!! thanx!! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

thanx Idzanfashila!!! same goes to u! :)

NANA said...

raya2 :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

fuhhhh! xhabes2 ye NANA!! aahahaha! sambut jgn xsambut!

intanurulfateha said...

lalu muar tak singgah pun!

zOeY zAu YaH said...

raya haji mmg meriah dgn daging..peti sjuk meriah menyimpan daging haha..

intaq said...

salam aidiladha ateh;)

Enol said...

Slmt ari ry korban~~~ XD

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

alamad!!! sis intanurulfateha! ngeheee! xsempat singgah.. since pegi sne jap je.. atoii! next time i pegi oke..???

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

so true lah zOeY zAu YaH!!! ehehe! sgt penuh smpai tak muat kan! atooiii! =.=' tp alhamdulillah rezeki.. ehehe!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

salam aidiladha jugak mama intaq!! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

selamat Enol!! ngehehee! :)

budak penjara said...

raya korban dh abis pon..heee

Direktori Internet Malaysia said...

lawa posing...

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ha'a budak penjara!!! ehehe! da tak naik la darah nyer ha! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

atoiiii! perlilah tu kan Direktori Internet Malaysia~ ahaha! :)

Cik Jannah said...

selamat hari raya atieha.

a little less conversation said...

salam aidiladha..ade gotong royong skali tak?

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

selamat Cik Jannah!! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

salam aidiladha a little less conversation!!! ade gtong royong kat surau.. tapi takde kat umah sebb tak amik bahagian.. =.='

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡