:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

May 1, 2012

kerja sekolah tu homework!

www.tips-fb.com

salam readers digest!
^o^

okay, ini entri kedua tieha untuk tahun 2012 nie.

eh ape??

ha, ye la! tieha tahu..

sangat tidak produktifkan???!

=====_______________=====""


maklumlah, dah sem akhir untuk ijazah nie, tetiba banyak pulak keje sekolah untuk semua subjek sem ni.

*sem dulu dulu tak pulak, pelik sungguh!*
#monologdalaman

untuk pengetahuan semua, tesis akhir tieha dah lama siap.
markah..?

masih KIV. sebab tak habes sem lagi kan walau dah submit.

neves betul!

apa-apa pun, tieha rasa da cuba buat yang terbaik, harap semua okay ikut usaha sepanjang progress tesis tu.. #kononlah!

ingatkan dah siap tesis, dapatlah berbulan madu EH! bercuti ke berehat ke ape ke!
tapi tak jugak rupanya. sabar je lah fatiha oi!

nak tahu tak?

taknak pun kena tahu jugak.
^o^

keje sekolah tieha BAAAAAAAANYAAAAAAKKKK sgt!
nampak tak banyak???

===_____===""

okay, serius. memang banyak sangat!

ade subjek kena tangkap gambar lah! ade subjek kena buat sajak lah! ada subjek kena kasik respon artikel lah, ahh banyak lah nak tulis kat sini. nanti penat pulak korang kena baca.

eh nak tahu. ada orang perli cakap tieha tak tahu malu perasan masih sekolah lagi sebab guna term 'keje sekolah'!

eh! nak tahu kenapa cakap keje sekolah??

ye tahu. dah lama tahu tieha kat universiti dah pun. tapi biarlah nak cakap esaimen semua tu keje sekolah a.k.a homework EH! schoolwork lah kan??! #translate?? #apa-apalah!

dah memang kejenye macam zaman sekolah-sekolah dulu. semua subjek ade keje sekolah kena sambung buat kat rumah.
tak boleh buat kat sekolah sebab kat sekolah nak mengorat lagi nak intai-intai jejaka kacak lagi, nak buat pesta makan-makan lagi, nak intai cikgu praktikal yang hensem cantik! mana sempatkan! EH! tak tak. nak belajar ilmu pelajaran lain lah.

betul tak???


ha, sebenarnya macam tulah. itulah tieha guna term tu. plus, tieha kan muda remaja lagi! baru 18 okay! #silepercaya!

^O^

maka, kaedahnya, selepas guna keje sekolah tu, semua kekawan terdekat, rumet-rumet, semua da guna term tu.

keje sekolah!

mesti korang pun ada guna kan??
ha, tayah nak malu sangatlah!

hiks! eh! da penat mengarut tak tahu apa.
ni nak tunjuk hasil keje sekolah fotografi kita.

*saya bukan profesional, maseh perlu belajar, maka, jangan nak komen macam-macam!*
#monologdalamandua

hahaha!

nah amik!
 ini kat umah tieha. tak edit.
#senjananmerah!

ini kat mana lagi, terengganulah! pun tak edit.

tu antara dua gambar untuk keje sekolah tieha. tak bape okay kan?
===_____===""

sebenarnya, motif gambar ni adalah sebab tieha RINDU kampung!
TTTTTT________TTTTTT

p/s: abaikan saya mengarut! TATA!


13 contengan readers:

finnkysroll_zeup said...

hahaha..mmg best la...
lagypun gmbo tu TER sngt lawa...suke suke suke

zOeY zAu YaH said...

kesiannya rindu kg..

zulhilmi tempoyak said...

erk... knp xupload gmbr rumah.. org nk hntr rombongan ni.. ;p

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

hye finnkysroll_zeup!!! best kan kan! ehehe! oh! ye ke..? thanx! but still learning!! huhu..

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

si comel zOeY zAu YaH! rindu sgt! =='

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

zulhilmi tempoyak!!! erk!!! xhabes habes! adoipun! kikikii! umah kiter blkg bukit ALLAH PELIHARAKANLAH TERENGGANU tu..kikikikii

♥ farhana ♥ said...

wahh...dah sem last ke? gud luck ye :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

♥ farhana ♥! eheh! yepp! thanx!! :)

zOeY zAu YaH said...

me again...haha..msh bz ka?

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ihiks! adek manes zOeY zAu YaH!! thanx! still, but less than before.. haishhh! but still.. hmm =='

TSYA'Z (~_^) said...

hahaha.... tsya panggil sume esaimen tu keje sekolah jugak la.... dri dulu lg...

fierul said...

hahaha tak guna "keje sekolah" sebab rasa hebat lau guna "assg" . hehehe :P

Edy Fee said...

bese la tu..adat blajar..mst ade esemen.ahha sama la ngan edy...sem ni pack giler klas

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡