:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Jul 13, 2015

[HILANG]

www.tips-fb.com

salam hye readers digest!

Setelah sekian lama kecewa dengan blog sendiri.
hari ni, update.

nak tau kenapa kecewa?
sebabnya:

kalau anda pembaca blog tieha dari awal, pasti perasan yang setiap post ada gambar. tapiii, skang kalau dilihat semula, semua dah takde.
T.T

menangis tak berlagu lah.
google punya google,
dapat tau dah kenapa.

pasal mungkin tieha terdelete picasaweb + googleplus pnye gambar. memang semua hilang dan takde gambar langsung dah.
sepatutnya masih boleh retrieve semula within 3 months lepas perasan tu, tapi masa tu sibuk dan frust tak terfikir nak google. duk meratap sayu je. so semua gambar tu dah automatik dipadamkan setelah memang dah lama tak on blog.
ada lagi caranya, masukkan semula setiap satu gambar dalam setiap post tieha secara manual semula.
what the???!
dari november 2008 kot.

hmmmmmm.
tapi thinking back, gambar je pun hilang, yang penting blog ni masih hidup dan segala coretan tieha daripada dulu, masih ada. hidup.
ALHAMDULILLAH.

so, moralnya?

apa apa jadi, google. keep on trying.

T.T

p/s: mungkinkah akan kembali? ya mungkin. kerana aku rase, ini saja yang bisa buatkan aku lebih hidup.


2 contengan readers:

zulhilmitempoyak said...

tieha.. bila nak ada balik ni. haha

Tieha Nur Fatiha said...

@zulhilmitempoyak

hahaa nak gak ni haaa hadoiiii

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡