:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Dec 17, 2009

.OPERATION!

www.tips-fb.com

.skang nie, kawan sy yang sy mintak tolong doakan semalam tu da masuk dewan bedah di HKL~
.hurm~ sgt takut.
.hanya mampu doakan yang terbaik untuk die~
.sorry sebab xdpat pegi melawat~
.tieha balik kL 25 malam~
.sorry yepp..?
.yang penting doa kwanmu ini sentiasa bersama~

.DUER! aku tahu ko kuat! ko pasti sembuh!!!
.ingat, ko kena KUAT! berTABAH!
*die la tu berbaju merah*
.kuat DUER!


doakan die yepp kekawan semua!!

thanx~



notadiri: woot fatiha! ubat lom makan lagi!jangan malas makan ubat!


notakaki:
maseh tertanye-tanye sal SIDE EFFECTS operation tu.. ade sape2 tau x..?


15 contengan readers:

zanetti_be said...

side effect die bergantung kepada tahap operation tue dan jika tidak melibatkan banyak nerves (saraf2) mungkin sangat minimal.Tapi insyaAllah tiada apa yang akan berlaku.(bekas pelajar yang ingin menjadi doktor perubatan tetapi tidak berjaya..hahahah)

fitriah said...

moge die selamat! amin!

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::zanetti_be::
oh! cmtu ea..? oke oke.. hope die oke~ uhuu.. eh eh~ ye ke..? hahhaha~

xpe2.. bersabar~ ngeheheee..;D



::fitriah::
amin~ thanx syg!

46ers said...

Berkat tahun baru 1431H, insyaALLAH, sume akan selamat...same-same la kite berdoa...Amin...

maira adreanna said...

semoga seme brjalan lancar .amin

izzah aziz said...

aamin...semoga die dilindungi oleh Nya

tpi kita mesti percaya,ape jua yg berlaku sudah pasti ade hikmah di sebaliknya.

tabah fatiha.sy nk awak kuatutk dia.=)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::46ers::
yep~ amin~ thanx yepp bro!



::maira adreanna::
thanxx gak!! amin~



::izzah aziz::
baik! thanx syg~


;)

Bijen M. said...

eh duer ke?
len gile muke beliau.
hoho.

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::Bijen M.::
yepp.duer la~ oh! lain la sebb die mkin b'ec kn..? ehehee..

doakan die yepp!

;)

s h a r v i na said...

moga dia selamat and get well as usual oke! ;)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

:: s h a r v i n a::
thanx~ die slmt pn~ cume still xleh jln~ and in ward lagi..

;)

.dyanza.maya. said...

moga sembuh cpt taw ;)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::.dyanza.maya.::
thanx syg~ itulah~ hope die cepat sembuh~

;)

lecka said...

dear....hope that ur friend recover soon...how's ur friend then..??
=)

♥_♥tieha♥_♥ said...

lecka~
he's oke now!;) thanx!

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡