:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Dec 23, 2008

masuk penjara...????

www.tips-fb.com

huuuu..result da kuar da tadi.. meaning... da nk kna ke penjara blik... hahahaa... hostel la... adoi.. xsabar lak.. kikiii... *dush!!!* agak frust dgn result.. huuuu... erm... tadi pagi.. merempit dgn zila.. lalalalalaaa... best2... alamadnye... terjadilah jejak kasih antara aku dgn rkn sekelas aku dulu.. mse kt SS.. hahahaaa.. name die... xyah tau la.. tpi org pngil die.. *te'el...* lalalaaa... berjumpa di dpn bank.. lalu pertemuan itu melarat ke a&w di batu buruk... erm... bingung punyer el... aku yg kna treat die.. tpi xpe la.. da lame xjupe.. so... i'd treat him la... adoi.. den lepak2.. sembang2... agak best upenye jupe teman lama ni.. utk pengetahuan teman-teman.. dia amtlah kiut!!! *dush2* heeee..puji kekwn xpe.. heehehee.. adoi.. saje je tulis post ni.. menggembirakan ati yg lara.. huuuu... oleh kerana agak frust.. ptg ni n mlm ni nk peg TER kt k.ibai... nk p main bowling.. belasah jari pepuas.. pegiku itu bersama uncle n aunt dari johor.. hahahhaaaa... nsib bk xbw diri yg frust ke johor... kikikiii... k la... aku da tension amat ni.... nk pi bermimpi lak... kakakakaaa...


2 contengan readers:

maira.adreanna said...

comel eh dia? single tak? hahaha :P

::cHeNta_tiEha:: said...

maira..mmg comel..singe n available..hehehe..msuk2...:D

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡