:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Nov 26, 2009

salam aidiladha!!

www.tips-fb.com

.oke.
interprem kejap.
.ihiks!

fatiha nak ucapkan salam aidiladha to all!!!
.tau awal je wish~
tapi xpe.
;)

.semoga hari baru ini lebih indah~
.yang korbankan lembu tu, nak jugak! ehhee..
.haish~
.lps ni peti semua penuh dengan daging.
.pastu menu lauk utama utk sebulan ialah daging.
.daging bakar, singgang daging, sup daging, daging masak merah, daging kicap, gulai daging, daging salai, sate daging, daging 3rasa, macam-macam daging lagila~
*sile la listkan ape jenis lauk lagik~*
;D
.sape sape yang ade darah tinggi tu jage jage la yerk~
.takut nanti hospital penuh di hari mulia ni.
.aku yang kurang darah pun beringat ciket~
.eheheee~

.sok my father punya bank kasik seekor lembu untuk dikorbankan di taman perumahan daku~
.hohoooo!!!
.takut nak gi tgk~
.eheheee.
.tgkla cane esok.
.semoga lembu tu tidak mengamuk ketika upacara korban itu.
.amin~

;D

salam aidiladha again!!!


nota chenta: selamat sampaikan..?


13 contengan readers:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.salam aidiladha ;)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::intanurulfateha (◡‿◡✿)::
sis! jemput dtg umah~ ehehee..
thanx tau! same goes to u!!

;)

✿ Cik Cimi said...

salam aidiladha~

MiSS FaRaH said...

salam ari raye aidil adha..moga dpt byk daging..hikhik

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::✿ Cik Cimi::
eheee..
thanx!
;)



::MiSS FaRaH::
ahahaa.. same goes to u! ko pn daging tu sedekah ciket kt sini..;)

zanetti_be said...

selamat hari raya.p aa tgk.indah tau ibadah korban nie

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::zanetti_be::
ohooo.. thanx! adeh~ tgk la dlu.. ehehee.. takut ket aku ni..ehehehe..
;)

A d'Z said...

style o lmbu ngamuk! haha! slmt hr ry aidiladha btw..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::A d'Z::
ohooo! stylo..? hahaa.. not for me! takut la~ ahaha..

oh! thanx~;)

s h a r v i na said...

salam aidiladha dear! ;)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

::s h a r v i n a::
ehhehee.. thanx!;)

Cik Bee said...

g wedding orang jerk kan kite ni..wedding kite ni fatty bile plak ek?? hahahaa

.dyanza.maya. said...

sorry lambat wishh .
selamat hari raya aidiladha !

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡