:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Aug 20, 2011

ape kena la KO nie!!!!! *grrrr*

www.tips-fb.com

salam readers digest~

ahaha!
sentap tak title post yang takde kena mengena tu..?

hmmm.... tak..??
=.="

hmmmm... sentap sentap...

ehe.
^_^
apa-apa pun. memang takde kena mengena langsung kot title tu kan!
hehe.
perasan tak tieha da lame hilang tak update entri.
kan kan kan???
korang rindu tak..???
*macamla ade orang nak rindu kamoo tieha*
FINE!
ihiks!

"fatiha mane..???
"fatiha tak datang, DEMAM cikgu!!

korang.........
T_T
da 3 hari tieha demam ni.
makan ubat pun tak jadik
*ha, sebab tu la kiter tak nak makan ubat, ehehe, alasan oke tak..?*
selesema sangat teruk kot,
dalam hidung berdarah.
badan macam tak panas sangat pun pas pakai coolfever kanak-kanak comel tu.
pas makan ubat selesema lagi la tak panas.
tapi masih lagi tak baik selesema ni, makin teruk ade la!
kepala lak berdenyut-denyut aje kerjanya.
takleh nak watpe da la.
maka, bersabar je la nie.
nak marah dengan diri sendiri jer, sebab nak sedih sedih bagai!
=.="

oke oke tak!
alhamdulillah macam nie,
sakit kan menghapus dosa-dosa kecil!
^_^
cuma di harap kesihatan cepat sembuh agar kembali normal dan sihat seperti sedia kala! ihiks!
*eh sebelum ni ko tak normal ea fatiha..?? haha!*
FATIHA!


psssttt! korang!
tieha nie mengade-ngade, nak tanye!
.oke tak belog kiter...???
ahaha!
sebab,
tieha demam pun masih mengedit belog yang sedia indah rekaan sis INTAN comel nie untuk tambah apa yang patut~
*tika rajin buat sendiri, tika malas, ape lagi, sis INTAN la i carik! ehehe*

tieha suke tengok sis INTAN nyer kalendar entri lepas!
tieha raba-raba incik google yang hensem,
tieha jupe tutorial tu den follow.
jadik la jugak, walaupun tak berapa cantik~
=.="


tapi kiter macam nak tukar balik je, sebab yang tu sis INTAN comel nyer style~
ehehe.
kiter saje cuba try test!
:)

kalu kiter tetiba rase nak guna lama benda alah tu,
nanti kiter mintak izin sis INTAN comel tu!
*oke sis..?*
@_@

nak tau nape tieha mintak izin sis INTAN comel nie..?
sebab tadi tieha selongkar satu belog nie, die buat tutorial banyak sangat, memang banyak membantu, tapi langsung dia tak link back tuan asal tutorial tu. hanya letak nama je dan dia plak kasik warning sape nak tiru tutorial dia gitau dan backlink dia, tapi dia sendiri..??
deng ahh! langsung tieha pergi tengok tutorial asal empunya badan terus.
tieha tau sebab tieha nampak komen dia kat komen empunya tutorial asal ni dia request nak buat itu ini mcm mana, pas empunya badan buat, terus dia amik ciplak letak lam tutorial dia.
*gadis berkenaan, awak tau tak semua benda yang kiter copy kena kasik tahu dan creditkan orang yang berjasa tu atau link kan... huhuu...*


oke.
dan kenapa tieha mintak izin sal calendar nie..?

sebab banyak-banyak blog tieha singgah, follow, dan link kat blog tieha, sis INTAN je yang guna calendar ni and plus sis INTAN ni sifu blogger tieha dari awal tieha kena blog tu ape.
huhu, so up to tieha la nak mintak izin sis~

sekian terima kasih!
tata~
^_^

P/S:
korang! ade petua lain untuk sembuhkan selesema di bulan puasa ni tak..???

PINKPINKPINK me:
saya nak sihat! saya nak buat kuih raya!!!
doakan saya ye teman teman!
^_^


6 contengan readers:

Cik Domo said...

moge cepat smbuh yekk!!

ubat itu coklat!! igt!! hahahahaha

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

@Cik Domo

alamad! cokelat yang mane..? cadbury ker..?? huhuu!

btw. amin~ thanx utk doa itu ye!

:)

Enol said...

Makan le ubt...degil nih...sebat dia..sebat dia...ahahaha... XD

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

to Enol
ubat tu tak jadik pun! give up da! T_T

Saiazuan said...

hurm nk teguran mengenai apa tu? tempelate blog? nasihat kte, buang cursor tu.. huhu rmi blogger x brapa gemar.. ni pandangn dr beberapa pematauan la.. jgn kecik ati lak atas nasihat ni :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

to Saiazuan

ape-ape je teguran kiter terima!:)

yeah! kiter pun ade dgr ramai tak suke.. ehehe! tapi kiter lak suke.. adeh! tu ltk yg smple je~:)

anyway! thanx tauu!!!!

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡