:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Aug 26, 2011

hoiiiii! payah jugak nie!

www.tips-fb.com

salam readers digest~

oke.
advance update sebab i'm sleepy already~

macam tajuk entri lah!

PENAT HOI!

=.='

malam kelmarin buat almond terengganu. tapi tak fully finished lagi, so blom leh letak gambar. ehehee!

adeh! hari ni lak hujan lebat, so tak layan lak buat biskut raya petang, so tieha buat malam.

kul 9.30 tadi mula buat habis kul 1.30 tadi.
giler lame kan..?
dua adunan, MANUAL.
ala, guna yang sarang kecik tu, masukkan lam lubang tu dan tekan kuar doh!
SUMPAH PENAT tak penat!
merah tapak tangan ni ha.

TAPI, enjoy!

kuih ni permintaan maksedaraku tercinta.
*baik tau anaksedara ni guna cara powww mintak duit raya lebih! kahkahkah!*
ini dia,

TART NENAS!
.taknakcakap ape dah. PENAT!
.
.
FULLSTOP!

tapi last but not least!

ini!
tak nak dilupa dari RBK1M~


yang ini memang takkan pernah penat!

ucapan kami semua untuk anda!
TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN PADU ANDA SEMUA DALAM MEMERIAHKAN BLOG RASMI RBK1M DAN GROUP RASMI FACEBOOK KAMI!!!!

^_^

hugs.you.alls~


TO THOSE WHO WANNA JOIN US,
JUST CLICK ON THE LINK THAT I'D LINKED ABOVE~
SERIOUSLY YOU WILL NEVER REGRET!

^_^



PINKPINKPINK me:
ada orang sudah beransur sembuh,
ALHAMDULILLAH~
^_^


14 contengan readers:

liyanaanayil said...

na buat tart nenas jugak, tapi ta reti. haaaa.!

Zaqri Wayne said...

Wah tart nenas, one of my favourite kuih.. hehehe.. nampak macam sedap je.. nak rasa.. :D

ira-yoshida said...

hari rabu kita wat tart nenas ngan adik.. manual gak la.. memang lenguh.. eh, kak tiha, ada cara yg tak manual ke?

KUKUMALU said...

Tart Nanas..Best!:D

-✿Ayu✿- said...

teha...nok....!heheh

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

liyanaanayil ehehe! meh buat sni! tolong! penat hoi! =.="

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

wahai Zaqri Wayne oh! xnmpk je! mg sedap hooo! eqal da makan banyak time shur tadi.ehehe! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ira-yoshida eheeh! kan! sgt penat! ade je yang! gune mesin die! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

KUKUMALU!!!!!!! memang sgt BEST! tapi kiter nyer tak tahu la..ahaha

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

cik -✿Ayu✿- comel! oh! jemput mai umah raya kedua nie! ajok smua la yg ade! ehehe! :)

Cik Domo said...

kite xsuka tart nenas..hahaha XD

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

Cik Domo ehehe! sepppp! kiter pun! ahaha! buat je reti! kahkah! :)

zatiey said...

best nye tart nnas....peberet zaty tu..hehehe..

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

oh! ye ke zatiey...??? kalu gitu meh sni! makan! ekeke! :)

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡