:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Aug 16, 2011

RAMADHAN..??? untuk ape..???

www.tips-fb.com

salam readers digest~
hye hye korang semua!
lame tak i menyepi..? haruslah lama kan.
sejak dua tiga empat menjak ni, da tak boleh online kat umah.
deng~
T_T
sekarang pergi umah besties sebelah umah kiter je bila nak online.
ahaha!

gigih tak kiter..???
suka sangat sekarang since kiter da join BLOGGER KLIK 1MALAYSIA !
*sape sape yang belom leh klik link banner 1 MALAYSIA tepi belog kiter nie*
*CREDIT DOODLE to cik asfz~*

*nyanyi-nyanyi lagu 1 Malaysia lam hati jer, sumbang sehh suara kiter*
=.="

actually, kiter memang blurr arini nak update ape, so, kiter nak ekspresikan  1 sajak bulan ramadhan ilham sendiri la arini.

so, here.
^_^

RAMADHAN
Ramadhan bulan mulia di nanti penuh sabar,
akan terkunci semua pintu neraka dunia, syaitan terkurung membisu,
malam lailatul Qadar dinanti dengan satu tujuan pasti!
andai diri banyakkan ibadah ketentuanNya di bulan mulia,
dapatlah  cahaya NUR itu ke pintu syurga,
hanya perlu melawan nafsu diri yang masih jua memberontak sendiri,
akidah, akhlak dan ibadah dijaga rapi penuh suci,
nescaya akan indah ramadhan yang satu, pasti!

nukilanku, tiehanurfatiha~


seringkali aku bermadah sendiri menghibur hati yang suci,
di bulan mulia ini, ku ilhamkan satu sajak spontan dengan hanya jejari menyatakan rasa hati.

^_^


sedar tak sedar kan semua, dah 15 Ramadhan arini, alhamdulillah kerana masih di beri kesempatan untuk menjalani ibadah puasa ini.


masing-masing punya cara untuk mengisi kelapangan masa di kala ramadhan,
tieha dengan cara tieha,

ANDA..???


PINKPINKPINK me:
sedih sangat kasut raya size tiga takde, asal la takde! ish!
T_T


10 contengan readers:

Cik Domo said...

hoho..tepek doodle kt sini ek..hehehe

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

cik domo~
ahaha! tau takpe! comel je tgk kat wallpaper lappy nie, masuk la jugak.ngehngeh~

intanurulfateha said...

size 3? kecitnye!
sis pun pakai size 5 tauu!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

sis intan~

ha'a.. adeh! kiter kdg2 je kasut tu size lima.. slu 3 la.. 4 pun jrg jugak~ sedih kan! T_T

Fyzal said...

group yang havoc. hahaha.

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

fyzal~
tau takpe! sronok jerr!
:)

civil kawan(kure2) said...

wah awal seh da join.. hehe

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

civil kawan(kure2)~
ehe! comel name..ekeke.. bagus! ajak member2 skli!:)

Saiazuan said...

doodle doodle :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

saiazuan, dodol saje! =.="

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡