:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Sep 6, 2011

EH!!! JEMPUT DATANG KITER NAK KAWEN!! :)

www.tips-fb.com

salam readers digest!~

maaf la sangat lame lame ker??? tak update belog berhabuk sikit nie.


readers pun ramai je tak rasa nak singgah belog berhabuk buruk tieha nie da.
aiyarrrrkkk!

tapi, to whom yang senantiasa setia singgah dan membaca contengan tieha nie, 
THANX aLOT!

*hugs.and.kisses*

sebenarnye, 

sibuk buat persiapan kawen tieha.

EH!

EHHHH EHHHH EHHHH!

nanti kejap!

^_^

ehe! bukanlah!

sebenarnyer sebab sibuk BERAYA dan MOOD kan ilang beberapa hari lepas.

dan sebenarnyer lagi kan...

IC baru untuk daftar kawen da siap!

^_^

tieha sebenarnye aritu bulan puasa ada pergi buat IC baru.
ehe.


ha, semalam da amik!

siap sudah!

ni ha!
*abaikan muka semeweh senyum hantu tu*


psssttt! ni la.

OKE TAK???

@_@

yang ni baru boleh buat kawen kan??
IC baru nie.
IC lame muka budakbudak!
=.="

oke boleh beratur la semua ye!
ahaha!

*lagak macam ramaila yang nak kat ko kan fatiha ooitt!*

oke.FINE!
tieha relax jer! sampai seru nanti sampaila kan???
^_^


oh! tu je update!
korang yang maseh lagi gambar IC muka berhingus+comot budakbudak segala macam lagi tu,
tieha sarankan pergi buat baru.
RM10 inggit je pun.
berbaloi-baloi!

ahaha!

PINKPINKPINK me:
oit! tieha potong rambut lagi,
rambut potong time puasa da panjang.
*giler kejap panjang kan???*

esok lusa da nak balik UPM,
maka terpotonglah kembali rambut itu supaya senang i belajar tanpa stress dan dapat dean list lagi dan lagi kekal sampai akhir sem,
korang doakan lah jugak ye!
insyaALLAH, ~
^_^

P/S: OTAK da KARAT! macam mana nie..???
ADEH!
=.="


23 contengan readers:

Saiazuan said...

laaaaa igtkan apa..haha

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

Saiazuan!!!!!!! terkena kah..? hehehee! suspen penting owhhh! :)

Danielz said...

wahaha, betul juga...sya lom ag tuka ic...muka mmg budak2 hingusan kot xD.. malu gak bila photostat ic, gurl tue tegur " nie awak ke? npa xsama je " hahaha xD

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

kan Danielz kan..? ehehe! mmg sgt malu ohh.. ahaha! langsg tak same.. lawak pun ade.. baik Danielz pergi buat.. kejap je siap! :)

cik Bb said...

ingat betulla nk kawen tadi.. baru nk dtang majlis.. ^_^

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

:) cik Bb! takpe.mjlis btul nt kiter infom smua suh dtg! :)

intanurulfateha said...

@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥

kasik tipssss rambut cpt panjang bole? :p

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

sis intanurulfateha!!!! boleh! tapi tieha taktau la cane.. cuma mase gi kedai kawan tieha tu, die ade gtau suh pakai tonic hair..~:)

yaya | mohd said...

kte na kawwen!!!hahaha..
trkjot yaya..ingtkn btol2 :)
btw,klu btol na kawen nnti..jgn lupe jmput yaya aw..hee :P

liyanaanayil said...

cepatlahhhh kawen betul2!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

yaya | mohdehehe! okeh! haha! :p

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

liyanaanayil!!1oh ckp cm senang. calon??

M Firdaus Mohd said...

dah 7 minit membaca, lepas itu 10 minit diluangkan untuk mencari "post a comment" akhirnya jumpa juga, hehe. haha., muka ic baru comel sopan je. hik hik,.

M Firdaus Mohd said...

er,bukan post a comment tapi contengan readers.ahha. :P

Chachos Cheezy Wedges said...

cantikk sgt da tuh... hahaha... da bleh da... *ic x tuka2 lg

Nur Intan Syafinaz said...

I/c sy buruk giler...hahahah..rasa macam nak tukar ic baru je..huhu

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

M Firdaus Mohd!!!!!! eheh! wah! lame tu! takpe leh layan lagu kan..?? ekeke! ha! ihiks! malu la kiter! xcomel pun! ahahaa! :)THANX!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

Chachos Cheezy Wedges wehehee! da boleh kan..? ekeke! THANX! :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

Nur Intan Syafinaz!! tukar jgn tak tukar! berbaloi! ekeke!

Fendy said...

da tkar da ic....best2....even muke mcm hampeh je...hahah

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ehehe ye ke Fendy??? oke je kot! ehehe! :) mana nak tgk?? alallaa~

Cik Domo said...

ingt nak kawen btol2..sabau je la si tieha ni..pat la kawen!! XD

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

Cik Domo!!!! ngeheheee! untunglah kan kalu dpt cpt kawen! ngeheheee!

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡