:: nak ikut tak nak, nak ikut tak nak...? ikut suka korang lah! hehee~^_^ ::

Sep 27, 2011

memang TAK la! EHHH!

www.tips-fb.com

salam readers digest!~

hye hye korang semua readers yang setia!
rindu tieha tak..??

lame sangat tak update rasenye.

sorry la ye bagi sesiapa yang menanti entri baru belog tieha nie.

tenet u-sipot kat kolej nie sucks lembab macam siput baby.
sedangkan FB pun da lama berhabuk, ni kan belog yang indah nie. EH!
@_@

tieha sebenarnye rindu nak terjah belog korang tinggal jejak dan komen.
tapi maseh kurang berkesempatan.
alexa rank belog tieha pun cam menurun jer. adeh!

ini semua disebabkan:
sangat-sangat busy life tahun akhir di UPM nie.
mana tak dengan projek akhirnya,
mana tak dengan kelasnya,
mana tak dengan esaimennya,
mana tak dengan presentationnya,
mana tak dengan rerumetnya,
mana tak dengan kekawan sampai matinya,
mana tak dengan berdatingnya,
mana tak dengan tidurnye, EHHH!
=.='

ha banyak kan mana tak tak tak kan..??
pengurusan masaku agak berterabur semester lima nie.
cane nie????
*sighsighsigh*
=.='
tapikan, minggu lepas sempat la jugak tenangkan fikiran hang out dengan rerumet dan beberapa orang kawan sampai mati tieha!~
.mereka rumet saya dan antara kawan sampai mati saya.
erk! hye saya tieha!
^_^

dan beli ini!
aha.
^_^



oke tata! da pokai!
@_@


PINKPINKPINK me:
in FRIENDSHIP or any RELATIONSHIP,
we learn about each other everyday~
REMEMBER!
thanx ansari for the quote.


8 contengan readers:

Saiazuan said...

huhu lma tul x update. .lain kli kna buat bnyk2 draft ni.. huhu

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

hye Saiazuan!!! lama kan! huhuu! =.=' tau takpe. draft then scheduled post! ahaha! :)

saya cello191 said...

busynya die~~




^^

Nor Ain said...

wahh..nk pinjam yg wane pinkpink tuu,,hihihi

a little less conversation said...

elo tieha..lama tak komen sini..haha

Idzanfashila said...

tieha!
same jugak. masing2 bz. kn.
nk simpan draft pun tade idea. hik3~!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

kan Idzanfashila!!! haish! mmg takde idea dan mmg tak sempat pun nak buat draft~ T_T


saya cello191!! :) sangat. da la kiter tak reti nak bagi masa.. =.='

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

a little less conversation a.k.a rafi! deng ahh! ahahah! hye rafi! *tetbe*


Nor Ain!! ehehe!! nak pinjam..? meh meh snie dtg! :)

 
♡ copyright by tiehanurfatiha ♡